top of page
  • Writer's pictureSeppo Parkkila

Miten menee?

Viime päivien aikana olen kuullut otsikon kysymyksen varmasti useammin kuin koskaan aikaisemmin. Sitä on kysytty lukuisia kertoja, ja usein kysymykseen on liittynyt jatkokysymys, että miten olet jaksanut kampanjan aikana. Tällaiset kysymykset tuntuvat tietysti mukavilta ja koskettaviltakin; niin monet ihmiset ovat ajatuksissaan ja myös aivan konkreettisesti mukana vaalityössä. Tästä vaalikampanjasta on tullut jännittävä yhteinen matka, jolla on selvä tavoite.

Jo aivan kampanjan alkumetreillä asetimme yhteiseksi tehtäväksi taistella sellaisen yhteiskunnan puolesta, jossa kaikkien on hyvä ja turvallista elää. Sen puolesta teemme työtä, jonka yksi välietappi ovat parhaillaan käynnissä olevat vaalit. Itse toivon, että voisin jatkossa toimia Suomen puolesta eduskunnasta käsin. Olen siihen valmis ja sitoutunut – olen siis käytettävissä.

1 view

Recent Posts

See All

Mikä OMIKRON?

Uusi koronavirusvariantti Omikron on aiheuttanut valtavan uutismyrskyn kaikkialla maailmassa. On sanottu, että se on kenties helpommin leviävä kuin aikaisemmat koronaviruksen muodot. On myös kyselty,

bottom of page